V prvním hodinovém přednáškovém bloku jsme se dozvěděli, jak funguje trávicí soustava člověka, řekli si novinky z vědeckého světa a jaký objevený význam pro nás má střevní mikrobiota a čím ji můžeme nakrmit, aby nám dobře sloužila. V druhém hodinovém přednáškovém bloku jsme se podívali na úplné základy domácí fermentace, vysvětlili si základní pojmy a prošli ty nejběžnější dobroty. V průběhu večera jsme i ochutnávali. Pořadem provázel Vladimír Sojka a zúčastnilo se ho vysoký počet zájemců. Akce se uskutečnila v pátek 4. září 2020.
2 komentáře. Přidat komentář
Dobrý večer ráda bych navštívila přednášku Základy fermentace a Výživa mikrobioty, nejsem z Berouna a z plakátu nepoznám, ve které vaší knihovně se přednáška koná. Děkuji za info. Dana Šupáčková
Dobrý den, všechny přednášky a besedy se konají na hlavní budově, tj. U Kasáren 813. Těšíme se na Vaši návštěvu. Lada Čubová