

Přednáška Jany Vlkové, autorky kuchařek a propagátorky jedlého býlí a kvítí nás připravila na nadcházející sezonu na loukách i na zahradě. Dozvěděli jsme se, jaké rostliny se dají jíst, jak je sbírat, uchovávat a používat v kuchyni. Načerpali jsme nejen znalosti, s jejichž pomocí si vylepšíme chuťové, ale i zdravotní parametry svého jídelníčku, ale mnohé jsme i ochutnali. Akce se uskutečnila ve středu 4. března 2020 a setkala se s velkým zájmem veřejnosti. Po celý večer panovala příjemná a uvolněná atmosféra, kdy jsme si podávali „záhadné“ dobrůtky k ochutnání či si připili pampeliškovou limonádou.
Plakát Web přednášejícího Fotografie
Vydané knihy: Květinová kuchařka (2015), Kytky k jídlu (2018), Pampelišky k jídlu (2019)